StretchingKRoșu

Salut,

Îți mulțumesc pentru interesul față de programul online pentru alergători StretchingKRoșu, creat împreună cu antrenorul personal Ioana Hudiță!

În ultimii 10 ani am alergat mai mult decât circumferința Pământului la Ecuator :), majoritatea alergărilor fiind pe asfalt, iar numărul de accidentări a fost zero. Unul dintre motivele lipsei de accidentări a fost, cu siguranță, includerea unei rutine de stretching, atât după fiecare alergare, cât și pe parcursul fiecărei săptămâni, într-o sesiune dedicată.

De ce „stretching”? Personal, îmi place să spun că „dacă nu mă întind, risc o întindere” 🙂 Da, stretching-ul presupune întinderea și relaxarea mușchilor, pentru restabilirea mobilității la nivelul articulațiilor, pentru îmbunătățirea posturii, pentru reducerea febrei musculare de după alergare, pentru îmbunătățirea circulației, pentru reducerea durerilor în regiunea lombară, pentru creșterea performanței atletice, pentru scurtarea timpului de refacere, pentru reducerea riscului de accidentare, pentru scăderea nivelului de stres… Și am putea continua cu mulți „pentru”.

De ce Ioana? Pentru că o cunosc (și colaborăm) de mult timp, pentru profesionalism și răbdare, pentru că are un istoric construit în jurul sportului – de mai bine de 20 de ani (gimnastică, alergare, yoga, pedalat, schiat, crossfit etc.), pentru că în cariera ei a lucrat și lucrează cu sute de sportivi, atât amatori, cât și de performanță și, bineînțeles, pentru că… aleargă! 🙂

Cum se desfășoară programul? Online. În funcție de pachetul ales, vei avea acces nelimitat la:

Când pot începe programul? Care este cel mai bun moment pentru a începe orice? Mâine? Luni? Săptămâna viitoare? Pe data de întâi? Anul viitor? Evident că azi, acum, deci ai acces la program imediat după achiziționare.

Cum plătesc? Cu cardul sau prin transfer bancar.

Se poate plăti și în rate? Desigur, în rate lunare, vezi mai jos.

PACHETE DISPONIBILE (2)

Prețurile includ o reducere de 50% acordată pentru înscrierea pe perioada promoției!

**

(1) Pachet 12 săptămâni
 • 9 resurse video de full body stretching (40-60 minute), cu tehnici și niveluri de dificultate diferite.
 • 3 resurse video speciale (40-60 minute): restorative stretching in bed, fascia release, family stretching.
 • o resursă video despre accesorii la îndemână (prosop, scaun, canapea, perete, etc.) pe care le poți folosi pentru stretching.
 • BONUS 1: 6 resurse video (10-15 minute), cu stretching pentru următoarele părți ale corpului: trapez și zona cervicală, psoas și iliopsoas, picioare, brațe și umeri, șold și fesieri, zona mediană.
 • BONUS 2: 1 resursă video (8 minute) cu o rutină de stretching dinamic, pe care o poți folosi pentru încălzire, înainte de un antrenament intens sau de o competiție importantă.
 • BONUS 3: 1 resursă video (5 minute) cu o rutină de quick stretching, pe care o poți folosi după fiecare antrenament.
 • BONUS 4: acces gratuit în grupul privat de suport (Facebook) StretchingKRoșu, unde poți comunica – atât cu noi, cât și cu ceilalți membri ai grupului.
 • BONUS 5: acces gratuit la sesiunile online live pe care le vom organiza periodic.
În 12 rate: 7 euro / lună, timp de 12 luni => CLICK AICI pentru plata cu cardul
[este suficientă plata primei rate, după care sistemul va debita automat cardul, în următoarele 11 luni].
În 4 rate: 19 euro / lună, timp de 4 luni => CLICK AICI pentru plata cu cardul
[este suficientă plata primei rate, după care sistemul va debita automat cardul, în următoarele 3 luni].
Plata integrală69 euro => CLICK AICI pentru plata cu cardul
Vrei să testezi gratuit programul, timp de o lună, apoi să plătești în 5 rate lunare a câte 15 euro? => Click aici pentru plata cu cardul
Preferi plata prin transfer bancarClick aici!
*
(2) Pachet 6 săptămâni
 • 4 resurse video de full body stretching (40-60 minute), cu tehnici și niveluri de dificultate diferite.
 • 2 resurse video speciale (40-60 minute): restorative stretching in bed, fascia release.
 • o resursă video despre accesorii la îndemână (prosop, scaun, canapea, perete, etc.) pe care le poți folosi pentru stretching.
 • BONUS 1: 3 resurse video (5-15 minute), cu stretching pentru următoarele părți ale corpului: psoas și iliopsoas, picioare, șold și fesieri.
 • BONUS 2: acces gratuit în grupul privat de suport (Facebook) StretchingKRoșu, unde poți comunica – atât cu noi, cât și cu ceilalți membri ai grupului.
În 2 rate: 29 euro / lună, timp de 2 luni => CLICK AICI pentru plata cu cardul
[este suficientă plata primei rate, după care sistemul va debita automat cardul, în următoarea lună].
Plata integrală49 euro => CLICK AICI pentru plata cu cardul
Preferi plata prin transfer bancarClick aici!
**
Ce se întâmplă dacă nu îmi place programul? Dacă progresul înregistrat nu este mulțumitor (sau dacă, pur și simplu, nu mai ai chef să urmezi programul), trimiți un email la run@andreirosu.org – oricând pe parcursul primelor 30 de zile – și primești înapoi, integral, taxa de înrolare, în maxim 14 zile de la solicitarea acesteia. Fără întrebări, fără comentarii.
Succes!
Ioana Hudiță & Andrei Roșu