sanatoskrosu

O nutriție sănătoasă,
în 30 de zile

Preia controlul nutriției. Adapteaz-o obiectivelor tale. Construieste-ți o versiune mai buna. Sărbătorește rezultatele. Repetă!

fuz fuz

Despre ce este vorba?

Un program online de 30 de zile, creat de Andrei Roșu, care te ajută să îți ajustezi obiceiurile alimentare, să dobândești mai multă energie și să adaptezi cu ușurință nutriția la obiectivele tale personale și profesionale.

Când pot începe?

Acum. De îndată ce achiți taxa de înrolare, primești un e-mail cu mesajul meu de bun venit și cu primele instrucțiuni. Apoi, timp de o lună, primești zilnic (la prima oră a dimineții) un e-mail cu o ‘provocare’ simplă (dar de impact) pe care să o faci până la finalul zilei - vezi detalii mai jos.

Ce primesc în acest program?

  • 30 de e-mail-uri care conțin câte o ‘provocare’ (de exemplu, să consumi un aliment cu seleniu sau să prepari un mic dejun “la minut”), precum și recomandări pentru îndeplinirea cu ușurință a ‘provocării’ respective.
  • Informații (validate de comunitatea științifică) care te vor ajuta să știi cum, cât, când și cu ce să te hrănești pentru a îți atinge obiectivele, din ce carențe de nutrienți provin poftele tale, cum poți obține rapid un nivel de energie ridicat, cum te hidratezi corect sau cum îți faci cumpărăturile într-un mod mai înțelept, precum și sfaturi practice (de exemplu: cum poți elimina pesticidele din fructe și legume, cum alegi o pâine sănătoasă, de unde îți iei proteine de calitate, cum să îți pregătești rapid un desert excelent, fără zahăr ș.a.m.d.)
  • Acces în grupul privat inspirational Sănătos-k-Roșu.
  • Sprijin online (prin email sau în cadrul grupului privat).

Cât timp va trebui să aloc zilnic programului?

Minimul recomandat este 5 minute. Optim: 10-15 minute / zi.

Ce se întâmplă după finalul celor 30 de zile?

În aceste 30 de zile vei dobândi obiceiuri pe care le poți menține toată viața. Este recomandabil să repeți programul ori de câte ori vei simți nevoia unei reîmprospătări a memoriei.

Cât timp voi avea acces la resursele programului?

În grupul privat inspirational Sănătos-k-Roșu vei avea acces pe durată nelimitată. Resursele din email vor fi disponibile cel puțin 12 luni de la data înrolării.

Este necesar să schimb radical nutriția mea actuală?

În niciun caz. Nu va exista nicio recomandare în acest sens, ci doar vom aduce nutritienti de calitate în farfuria ta. Rămâne să decizi dacă dorești sau nu să renunți la unele dintre alimentele pe care le consumi în mod regulat.

Voi pierde / câștiga în greutate?

Programul te va ajuta să adaptezi nutriția obiectivelor tale. Dacă a avea un nivel excelent de energie, a te menține în formă, a pierde sau a câștiga în greutate (sau în masă musculară) se număra printre obiectivele alese, atunci răspunsul este afirmativ.

Îl pot urma dacă am probleme medicale? Este necesar avizul medicului?

În măsura în care există restricții din partea medicului (de exemplu alergii), poți înlocui alimentele din anumite ‘provocări’ cu unele care sunt acceptate de către tine și medicul tău. Dar, cel mai probabil, doctorul tău se va bucura să afle că faci parte dintr-un program care ajută la dobândirea unor obiceuri nutriționale sănătoase!

Ce costuri suplimentare implică acest program (de exemplu, trebuie să îmi cumpăr ustensile, suplimente, etc.)?

Exceptând un blender (în cazul în care nu îl ai deja și pe care îl poți împrumuta sau cumpăra cu ușurință, la prețuri începând de la 30-40 RON), nu există recomandări privind anumite suplimente sau ustensile, ci doar de a cumpăra anumite alimente sănătoase (disponibile în orice supermarket, la prețuri decente).

Ce se întâmplă dacă progresul pe care îl fac nu este mulțumitor?

Dacă progresul înregistrat nu este mulțumitor (sau dacă, pur și simplu, nu mai ai chef să urmezi programul), trimiți un email - oricând pe parcursul celor 30 de zile - și primești înapoi, integral, taxa de înrolare, în maxim 14 zile de la solicitarea acesteia. Fără întrebări, fără comentarii.

fuz

Înrolează-te și schimbă-ți viața

Preia controlul nutriției. Adapteaz-o obiectivelor tale. Construieste-ți o versiune mai buna. Sărbătorește rezultatele. Repetă!

Înrolează-te acum
Pret 199 euro