rosutv

Bun venit in RoșuTV.
Începem?

Despre ce este vorba?

În RoșuTV ofer conținut video și foto dedicat exclusiv prietenilor (apropiați / virtuali) care doresc să îmi urmărească în timp real evoluția personală și profesională. Nu va fi un canal TV “clasic”, ci un grup privat în care voi posta pașii importanți pe care îi fac în proiectele mele.

În cazul în care te interesează să mă “urmărești” zilnic, să ai acces la informații care nu apar pe alte canale (blog, mass-media etc.), să te numeri printre primii care află “ce, de ce, când, unde, cine si, mai ales, cum” direct de la ‘sursă’, să îmi trimiți instant feedback – și, firește, să primești rapid răspunsuri – atunci te invit să te abonezi la RoșuTV.

Îți voi oferi informații cât mai concise (în medie, câteva minute/zi), care să te inspire și să te ajute să îți atingi mai repede obiectivele personale și profesionale. Fără materiale “de umplutură” și fără pauze publicitare.

Te poți abona imediat și, de asemenea, poți renunța oricând la abonament, printr-un simplu email (fără explicații, fără comentarii).

Bun venit în RoșuTV. Începem?

Abonează-te acum
4.99 euro / lună.
În primele două luni plătești doar 2.99 euro / lună