descarca aplicatia descarca aplicatia

DE LA CANAPEA LA MARATON, IN 4 LUNI

creat si prezentat de Andrei Rosu

ÎNROLEAZĂ-TE ȘI SCHIMBĂ-ȚI VIAȚA!

Aleargă fără griji. Scapă de kilogramele în plus. Îmbunătățește-ți forma fizică. Crește-ți nivelul de fericire. Termină un maraton. Sărbătorește. Repetă!

s

DESPRE CE
ESTE VORBA?

Un program online care te ajuta sa te ridici de pe canapea, sa integrezi cu usurinta alergarea in stilul tau de viata, fara accidentari si fara a iti neglija familia, prietenii sau cariera si, in maxim 4 luni, sa poti alerga un maraton (adica 42 de kilometri si 195 de metri). La finalul programului:

  • vei avea mult mai multa incredere in tine,
  • te vei simti excelent in pielea ta,
  • vei fi eroul celor din jurul tau,
  • vei avea un stil de viata in care alergarea este parte integranta,
  • vei sti ca poti realiza orice, atat in viata personala cat si in cea profesionala!

CAND POT INCEPE?

Acum. De indata ce achiti taxa de inrolare, primesti un e-mail cu mesajul meu de bun venit si cu instructiuni generale. Apoi, timp de 4 luni, primesti saptamanal planul de antrenament si resursele video (vezi mai jos cateva informatii despre ele).

CE CONTINE ACEST PROGRAM?

Un plan saptamanal de antrenament si un set de 16 resurse video (plus doua bonus!) in care iti impartasesc strategiile mele de mentinere pe termen lung a motivatiei si de integrare a alergarii in rutina zilnica, tehnici de respiratie, relaxare, incalzire si alergare fara dureri, exercitii de stretching si de intarire a musculaturii, informatii despre hidratare si nutritie, modalitati de abordare a antrenamentelor si a curselor, precum si solutii eficiente pentru recuperare rapida.

Structura programului

In fiecare saptamana primesti de la mine un plan de antrenament, pentru urmatoarele 7 zile. La inceput, antrenamentele includ atat alergare (usoara), cat si mers (pe jos!), astfel incat sa ii permitem organismului tau sa se adapteze, gradual, la efort.

La pachet cu acest plan, primesti saptamanal si cate o resursa video, in care descoperi ‘secretele’ care m-au ajutat sa duc la bun sfarsit atat de multe proiecte de succes. Daca reusesti sa bifezi numarul minim de antrenamente recomandat pentru saptamana respectiva, esti gratificat si poti trece la nivelul urmator!

Si acum.. poti alerga maratonul!

CE SE INTAMPLA DACA PROGRESUL PE CARE IL FAC NU ESTE MULTUMITOR?

Primesti inapoi, integral, taxa de inrolare, in maxim 30 zile de la solicitarea acesteia.

INROLEAZA-TE SI SCHIMBA-TI VIATA!

Alearga fara griji. Scapa de kilogramele in plus. Imbunatateste-ti forma fizica. Creste-ti nivelul de fericire. Termina un maraton. Sarbatoreste. Repeta!

INROLEAZA-TE La pret promo
800 euro 87 euro/luna* *programul dureaza 4 luni