b2run
sanatoskrosu

Energie ca o baterie,
în 21 zile

Încarcă-te zilnic cu energie. Dobandește noi obiceiuri. Atinge-ți obiectivele. Construieste-ți o versiune mai buna. Sărbătorește rezultatele. Repetă!

Despre ce este vorba?

Un program online de 21 de zile, creat de Andrei Roșu, care își propune să lucreze la rutina și agenda ta zilnică, astfel încât să multiplici acele obiceiuri productive și sănătoase care îți vor da un nivel excelent de energie și de productivitate, și care te vor aduce mai aproape de obiectivele tale personale și profesionale.

Când pot începe?

Acum. Dacă te-ai înscris la Crosul Companiilor B2RUN, vei avea acces imediat și gratuit. Dacă nu poți participa la acest eveniment, vei primi acces în program de îndată ce achiți taxa de înrolare. În ambele cazuri, vei primi un e-mail cu mesajul de bun venit și cu primele instrucțiuni. Apoi, timp de 21 de zile, primești zilnic un e-mail cu instrucțiuni clare și foarte simple. Tot ce ai de făcut este să le urmezi. Și vei vedea, curând, efectele.

Ce primesc în acest program?

  • 21 de e-mail-uri cu strategii eficiente și instrucțiuni foarte clare.
  • Informații care te vor ajuta să îți construiești atât o agendă zilnică mai bună, cât și o versiune personală care să îi inspire pe cei din jur - mai productivă, mai energică și capabilă să ducă la bun sfârșit obiectivele importante din viața ta!
  • Plan de antrenament de 4 săptămâni, atât pentru nivel avansat, cât și pentru nivel începător / mediu, pentru a putea face față cu succes Crosului Companiilor B2RUN.
  • Acces în grupul privat EnergyKRoșu.
  • Sprijin online (prin email sau în cadrul grupului privat).

Cât timp va trebui să aloc zilnic programului?

Minimul recomandat este 5 minute. Optim: 10-15 minute / zi.

Ce se întâmplă după finalul celor 21 de zile?

În aceste 21 de zile vei dobândi obiceiuri pe care le poți menține toată viața. Este recomandabil să repeți programul ori de câte ori vei simți nevoia unei reîmprospătări a memoriei.

Cât timp voi avea acces la resursele programului?

În grupul privat inspirational EnergyKRoșu vei avea acces pe durată nelimitată. Resursele din email vor fi disponibile cel puțin 12 luni de la data înrolării.

Îl pot urma dacă am probleme medicale? Este necesar avizul medicului?

Programul include recomandări privind nutriția și activitățile fizice. În măsura în care există anumite limitări (de exemplu alergii sau restricții la efort), cere opinia medicului tău.

Ce costuri suplimentare implică acest program?

Niciunul. Pretul include toate taxele.

Ce se întâmplă dacă progresul pe care îl fac nu este mulțumitor?

Dacă progresul înregistrat nu este mulțumitor (sau dacă, pur și simplu, nu mai ai chef să urmezi programul), trimiți un email - oricând pe parcursul celor 30 de zile - și primești înapoi, integral, taxa de înrolare, în maxim 14 zile de la solicitarea acesteia. Fără întrebări, fără comentarii.

Înrolează-te și schimbă-ți viața

Încarcă-te zilnic cu energie. Dobandește noi obiceiuri. Atinge-ți obiectivele. Construieste-ți o versiune mai buna. Sărbătorește rezultatele. Repetă!

Înrolează-te acum
Pret 99 euro