ACCELERATOR >>
mai puternic, mai rapid, in 6 luni

creat si prezentat de Andrei Rosu

Inroleaza-te si construieste-ti o versiune mai puternica si mai rapida!

Te-ai antrenat si ai terminat un maraton. Sau poate mai multe. Acum este timpul sa iti maresti nivelul de anduranta. Ramai pe drumul tau. Alearga toata viata. Mai puternic. Mai rapid!

DESPRE CE
ESTE VORBA?

Un program online cu durata de 6 luni care te ajuta sa iti mentii si sa iti imbunatatesti anduranta, sa iti pastrezi obiceiul de a alerga constant, sa iti cresti imunitatea si sa stai departe de accidentari, pentru a alerga fara griji toata viata!

  • vei fi un alergator mai puternic si mai rapid
  • vei aborda antrenamentele si cursele de alergare cu mult mai multa incredere
  • alergarea va deveni si va ramane parte integranta a stilului tau de viata
  • vei sti in continuare ca poti realiza orice, atat in viata personala cat si cea profesionala!

CAND POT INCEPE?

Acum. De indata ce achiti taxa de inrolare, primesti un e-mail cu mesajul meu de bun venit si cu instructiuni generale. Apoi, timp de 6 luni, primesti lunar planul de antrenament si resursele video (vezi mai jos cateva informatii despre ele), plus accesul in aplicatia 42kRosu – modulul ACCELERATOR.

CE CONTINE ACEST PROGRAM?

>> Plan lunar de antrenament, dedicat alergatorilor cu nivel mediu/avansat (care au alergat un maraton in ultimele 12 luni) si disponibil pe aplicatia 42kRosu – modulul Accelerator.

>> 6 resurse video (sub forma de webinar) pe teme de interes, cu durata intre 55 si 90 de minute. Acestea vor avea o frecventa lunara si vor fi primite, in exclusivitate pentru participantii in acest program, pe mail.

>> Acces la comunitatea privata 42kRosu, la evenimente si resurse-surpriza.

SRUCTURA PROGRAMULUI

In fiecare luna primesti de la mine un plan de antrenament, pentru urmatoarele 4 saptamani. Este un program variat, cu diverse tipuri de alergari si antrenamente de forta, adaptate sportivilor amatori.

La pachet cu acest plan, primesti lunar si cate o resursa video (webinar), cu durata de 55-90 minute, in cadrul careia vei dobandi cunostinte relevante pentru noile tale obiective.

  • Webinar 1 – Principalele tipuri de alergare si integrarea lor in planul de antrenament, in functie de numarul de zile alocate saptamanal antrenamentelor.
  • Webinar 2 – 10 strategii usor de implementat pentru a deveni un campion al productivitatii, al managementului timpului si al proiectelor personale.
  • Webinar 3 – Cele mai frecvente accidentari ale alergatorilor si felul in care le putem evita / trata.
  • Webinar 4 – Nutritia pentru alergatorii de nivel mediu / avansat (inclusiv exemple de meniu).
  • Webinar 5 – Abordarea antrenamentelor si curselor desfasurate in conditii speciale de teren si clima.
  • Webinar 6 – Obtinerea de sponsorizari si sustinerea cauzelor sociale prin intermediul participarii la competitii de alergare.

CE SE INTAMPLA DACA PROGRESUL PE CARE IL FAC NU ESTE MULTUMITOR?

Primesti inapoi, integral, taxa de inrolare, in maxim 14 zile de la solicitarea acesteia.

Inroleaza-te si construieste-ti o versiune mai puternica si mai rapida!

Te-ai antrenat si ai terminat un maraton. Sau poate mai multe. Acum este timpul sa iti maresti nivelul de anduranta. Ramai pe drumul tau. Alearga toata viata. Mai puternic. Mai rapid!

INROLEAZA-TE ACUM LA PRET PROMO!
18 euro/luna*
*programul dureaza 6 luni